Sivut uusittu05.7.2014

Viime kaudelle uusittujen sivujen ja tulosilmoituksen vastaanotto oli positiivinen ja oli hienoa nähdä miten aktiivisesti joukkueet sivuja käyttivät. Tulevalla kaudella halutaan kuitenkin laittaa vielä paremmaksi, joten kesä on vietetty uusittuja sivuja valmistellen.

Tilastojen mukaan sivuilla vierailtiin paljon puhelimilla ja tableteilla ja uudet sivut onkin nyt suunniteltu myös mobiilikäyttäjiä ajatellen ja esimerkiksi tuloksien ilmoittaminen älypuhelimella pitäisi jatkossa luonnistua helpommin.

Suurin muutos on joukkuetunnusten poistuminen: jatkossa jokainen pelaaja voi rekisteröityä sivuille ja mm. tulokset tullaan ilmoittamaan pelaajien omilla tilejä käyttäen. Rekisteröitymisestä voit lukea lisää täältä. Tämä helpottaa pelaajien tavoittamista ja edesauttaa tavoitettamme kehittää hallituksen ja joukkuiden/pelaajien välistä viestintää. Myös hallituksen tavoittaa entistä helpommin: yhteystietojen lisäksi Hallitus sivulta löytyy nyt myös kaikille avoin lomake jonka kautta saa lähettää palautetta, kysymyksiä tai mitä tahansa liigan toimintaan liittyvää.

Sivujen uudistuksen yhteydessä on julkaistu myös Kasiliigan Facebook sivu, joten käykää tykkäämässä!