Vuosikokouksen satoa01.9.2014

20.8. Ravintola Nissessä kokoonnuttiin jälleen vuosikokouksen merkeissä, josta todisteena jäljempänä kokouksen pöytäkirja kokonaisuudessaan.

Tulevalle kaudelle luvassa on siis jonkin verran sääntömuutoksia: aiemmilta kausilta tuttu lohkojako poistuu ja kaikki joukkueet pelaavat yhdessä lohkossa kaikki kaikkia vastaan kaksi kierrosta ilman erillisiä loppupelejä.

Tämän lisäksi kokouksessa ehdotettiin ja hyväksyttiin joukkueille mahdollisuus ilmoittaa jokaiseen otteluun neljän varsinaisen pelaajan lisäksi yksi vaihtopelaaja joka voidaan ottelun toisella kierroksella tarvittaessa vaihtaa toisen pelaajan tilalle.

Runsaasti keskustelua sai aikaan ehdotus pelata ottelun ensimmäisen kierroksen peleissä 8-palloa ja toisella kierroksella 10-palloa. Nyt jokaisella rekisteröityneellä pelaajalla on mahdollisuus vaikuttaa ja kertoa kantansa äänestämällä etusivulla


LAHDEN SEUDUN POOL  RY
20.8.2014

VUOSIKOKOUS

Paikalla: Harri Vastamäki, Petteri Kaukanen, Kimmo Nieminen, Mikko Kuikka, Aki Haverinen, Tuomo Stenhammar, Niko Vastamäki, Jari Jaakkola, Taito Tikkanen, Pasi Oksanen, Reijo Rantala, Pia Vähäsöyrinki, Ari Hiltunen, Henri Toivo, Lasse Koukku, Kari Leino, Harry Lifländer, Jiri Laukkanen, Timo Helminen jr., Timo Helminen sr., Anne Nieminen.

1. Puheenjohtaja Harri Vastamäki avasi kokouksen klo 18.00 ja toivotti osanottajat tervetulleiksi.

2. Valittiin kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri

Puheenjohtaja Harri Vastamäki
Sihteeri Anne Nieminen

3. Valittiin kokoukselle pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskijat

1. ääntenlaskija - Aki Haverinen
2. ääntenlaskija - Reijo Rantala

1. pöytäkirjantarkastaja - Aki Haverinen
2. pöytäkirjantarkastaja - Reijo Rantala

4.Todettiin kokous laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

5. Puheenjohtaja luki vuosikertomuksen ja toiminnantarkastuskertomuksen, jotka hyväksyttiin yksimielisesti. Vastuuvapaus myönnetty 2013-2014

6. Mira Hämäläinen valittiin tilintarkastajaksi. Valittiin yhdistyksen toiminnantarkastajaksi Jukka Ekman ja varatoiminnantarkastajaksi Reijo Rantala.

7. Pidetään seuraavat maksut yksimielisesti voimassa:

Sarjamaksu 100€
Cup maksu, 50€
Luovutusmaksu 50€
Siirtomaksu 20€, hallitus päättää siirtoikkunan

8. Sääntömuutokset

Liiga pelataan yhdessä lohkossa kaikki kaikkia vastaan kaksi kierrosta. Jokaisesta voitetusta erästä saa joukkue pisteen ( peli voi siis päättyä esim 4-4 tai 8-0)

Joukkueille yksi pelaajan vaihtomahdollisuus. Mahdollinen viides pelaaja on ilmoitettava ennen pelin alkua.

9. Lisenssimaksu 5€/pelaaja

10. Muut asiat

Ehdotettiin, että lisenssimaksuista  2€/pelaaja menee lastenkotiin tms hankittavan biljardipöydän kustannuksiin, loput jaetaan pelaajille/joukkueille kauden päättyessä. Asiasta äänestettiin ja äänestys päättyi ehdotuksen hyväksi 11-10.

Sovittiin, että Etelä-Suomen Sanomiin lähetetään viikottain pelien tulokset.

Ehdotettiin hallituksen varajäsenten vaihtamista tulevaksi kaudeksi, koska nykyiset eivät osallistuneet ensimmäiseenkään hallituksen kokoukseen edellisen kauden aikana. Tilalle valittiin yksimielisesti 1. varajäseneksi Arto Hiltunen ja 2. varajäseneksi Niko Vastamäki

Ehdotettiin että seuraavalle kaudelle otettaisiin vaihtoehdoksi pelata ottelun 1. kierros 8-palloa ja 2. kierros 10-palloa. Tuomo tekee tästä kyselyn liigan nettisivulle.

Ilmoittautumisaika jatkettiin kahdella viikolla, samoin pelien alkamisajankohtaa. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 5.9.2014, pelit alkavat 16.9.2014. 

11. Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 19.30

 

Ilmoittautumisaikaa pidennetty21.8.2014

Takaraja joukkueiden sekä pelaajien ilmoittamiselle tulevalle kaudelle on päätetty siirtää perjantaille 5.9.2014. Näin ollen myös kauden aloitus siirtyy eteenpäin ja ensimmäiset pelit tullaan pelaamaan tiistaina 16.9.

Vuosikokous 20.8.201421.7.2014

KOKOUSKUTSU 

Lahden seudun pool ry:n Sääntömääräinen vuosikokous 20.8.2014 ravintola Nissessä klo 18.00.

 

ESITYSLISTA

1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta
3. Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta
4. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
5. Vuosikertomus ja tilinpäätös kaudelta 2013 - 2014
6. Valitaan tilintarkastaja (Mira Hämäläinen), yhdistyksen toiminnantarkastaja (Jukka Ekman) ja hänelle varahenkilö (Reijo Rantala). Suluissa nykyiset.
7. Päätetään maksujen suuruudesta

   Sarjamaksu 100€
   Cup maksu, 50€
   Luovutusmaksu 50€
   Siirtomaksu 20€, hallitus päättää siirtoikkunan

8. Sääntömuutokset

    - Pelitapa (kaikki kaikkia vastaan, kaksi kierrosta)

9. Lisenssimaksut
10. Muut asiat
11. Kokouksen päättäminen

Kausi 2014-201520.7.2014

Kausi 2014 - 2015 aloitetaan syyskuun ensimmäisellä viikolla, eli ensimmäiset pelipäivät ovat 2.9 ja 3.9. Joukkueiden sekä pelaajien ilmoittautuminen päättyy 22.8.2014 kello 18.00.

Aiemman lohkojaon sijasta tulevalla kaudella tullaan pelaamaan kaksinkertainen sarja kaikki kaikkia vastaan järjestelmällä. 

Rekisteröityminen ja ilmoittautuminen05.7.2014

Viime kaudella käytössä olleet joukkuekohtaiset tunnukset on poistettu ja jatkossa jokainen pelaaja voi rekisteröidä itselleen käyttäjätunnuksen.

Tunnuksen voi rekisteröidä sähköpostiosoitteellaan täällä tai halutessaan rekisteröitymiseen voi käyttää omaa Facebook tiliään. Facebook tilillä rekisteröityessä sinun tulee antaa sivustolle lupa käyttää profiilisi tietoja ja mm. profiilikuvasi näkyy tämän jälkeen myös pelaajasivullasi. Facebook tilillä rekisteröityessäsi et siis tarvitse erillisiä käyttäjätunnuksia tai salasanoja.

HUOM! Rekisteröitymisen yhteydessä on hakukenttä josta löytyvät kaikki sivuston pelaajat. Syötä siis nimesi kenttään ja valitse se tarjotusta listasta mikäli oma nimesi sieltä jo löytyy. Eli jos nimesi löytyy listasta, muista klikata sitä, äläkä vain kirjoita koko nimeäsi kenttään.

Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa joukkueesi mukaan tulevalle kaudelle. Oletuksena joukkueen ilmoittaja merkitään myös joukkueen kapteeniksi. Mikäli kapteeni on joku muu kuin ilmoittaja tulee tämän tiedot ilmoittaa erikseen ilmoituslomakkeessa. Kun hallitus on lisännyt ilmoittamasi joukkueen, pääset ilmoittamaan pelaajia. Voit antaa myös muille joukkueen pelaajille hallintaoikeuden joukkueeseen jolloin myös he voivat ilmoittaa pelaajia mukaan joukkueeseen sekä kirjata tuloksia otteluista.

Rekisteröityminen siis kannattaa vaikka et olisikaan joukkueesi kapteeni. Sivustolla tullaan jatkossa mm. järjestämään äänestyksiä joihin vain rekisteröityneet pelaajat voivat osallistua.

Sivut uusittu05.7.2014

Viime kaudelle uusittujen sivujen ja tulosilmoituksen vastaanotto oli positiivinen ja oli hienoa nähdä miten aktiivisesti joukkueet sivuja käyttivät. Tulevalla kaudella halutaan kuitenkin laittaa vielä paremmaksi, joten kesä on vietetty uusittuja sivuja valmistellen.

Tilastojen mukaan sivuilla vierailtiin paljon puhelimilla ja tableteilla ja uudet sivut onkin nyt suunniteltu myös mobiilikäyttäjiä ajatellen ja esimerkiksi tuloksien ilmoittaminen älypuhelimella pitäisi jatkossa luonnistua helpommin.

Suurin muutos on joukkuetunnusten poistuminen: jatkossa jokainen pelaaja voi rekisteröityä sivuille ja mm. tulokset tullaan ilmoittamaan pelaajien omilla tilejä käyttäen. Rekisteröitymisestä voit lukea lisää täältä. Tämä helpottaa pelaajien tavoittamista ja edesauttaa tavoitettamme kehittää hallituksen ja joukkuiden/pelaajien välistä viestintää. Myös hallituksen tavoittaa entistä helpommin: yhteystietojen lisäksi Hallitus sivulta löytyy nyt myös kaikille avoin lomake jonka kautta saa lähettää palautetta, kysymyksiä tai mitä tahansa liigan toimintaan liittyvää.

Sivujen uudistuksen yhteydessä on julkaistu myös Kasiliigan Facebook sivu, joten käykää tykkäämässä!

Kausi paketissa14.5.2014

 

toni.jpg

Mukkulan Motör Pub tarjosi mainiot puitteet juhlistaa kauden 2013-2014 päätöstä, City-Poolin ja Helppo Nakin taistellessa Kevät-Cupin voitosta. Helppo Nakki aloitti finaalin vahvasti vieden ensimmäisen kierroksen 3-1.

 

cpl.jpg

9- ja 10-pallo kierroksilla City-Pool onnistui kirimään eroa hyvin kiinni, päästen jo pisteen päähän jännittävässä 5-6 tilanteessa. Liki kolmetuntinen kamppailu päättyi lopulta Helppo Nakin 9-5 voittoon ja näin myös Cupin korein pysti suuntasi hämeenkadulle.

Finaalin päätyttyä juhlallisuuksia päästiin jatkamaan palkitsemalla joukkueita sekä pelaajia.

 

Henkilökohtaisista suorituksistaan palkinnot saivat:
Lisäksi sitkeydestään palkittiin otteluihin aina Sysmästä asti kulkeva Pasi Oksanen (GOS 2) sekä Jarmo Saari (Päätybaari), joka ei lannistunut vaikka kauden aikana ei ainuttakaan voittoa osunut kohdalle.

 

Lopulta varsinaisella kaudella sekä Kevät-cupissa menestyneet joukkueet pääsivät pokkaamaan palkintonsa.

kasibilis.jpg

Kauden 2013 - 2014 voittaja Kasibilis I : palkintoa noutamassa Toni Vaattovaara, Jarno Leppänen ja Lasse Koukku.

cplpalkinto.jpg

Toisen sijan kaudella saavuttanutta City-Poolia edustamassa Toni Kemppainen, Lasse Ahtinen, Jari Leinonen sekä Ilkka Ilomäki.

 

Näin saatiin päätökseensä kausi 2013 - 2014, josta kiitokset pelaajille, joukkueille sekä pelipaikoille. Hallituksessa katse on jo suunnattu tulevaan kauteen, joten mikäli sinulla on palautetta, kehitysehdotuksia tai muuten vain kysyttävää, laita viestiä osoitteeseen hallitus@lspool.fi.

Hyvää kesää kaikille!

Cupin finaali ja palkintojen jako05.5.2014

Kevät-cupin finaali pelataan lauantaina 10.5 kello 15.00 alkaen Motör Pubissa.

Kello 18.00 alkaa puolestaan kauden palkintojen jako, joten erityisesti niin ylemmän kuin alemmankin jatkosarjan neljän parhaan joukkueen edustajia toivotaan saapuvaksi paikalle.

Luonnollisesti kaikki muutkin ovat tervetulleita nauttimaan juhlatunnelmasta!

Kevät-cupin tuloksien ilmoitus31.3.2014

Cupin otteluiden tulokset tulee ilmoittaa täällä.

Lomakkeeseen tulee täyttää ottelun joukkueet sekä näiden tulokset. Lomakkeen täyttäminen ei vaadi kirjautumista.

Tulokset tulee ilmoittaa mahdollisimman pian ottelun päätyttyä, mielellään saman illan aikana. Mitä nopeammin kierroksen kaikki tulokset ovat perillä, sitä nopeammin saadaan päivitettyä sivuille myös seuraavan kierroksen ohjelmat.

Kevät-cup19.3.2014

Kevät-cup käynnistyy 1.4.2014.

Mukaan ilmoittautui yhteensä 13 joukkuetta:

JoukkuePelipaikka
 Keijupub Keijutie 36 A,15700 Lahti
 "Kääkkä" Team Hämeenkatu 9, 15110 Lahti
 Kasibilis I Hämeenkatu 9, 15110 Lahti
 Oldi Aleksanterinkatu 9, 15110 Lahti
 Motörpub Mäklöörinkatu 2, 15240 Lahti
 Team Paalupaikka Päivänsäteenkatu 2, 15320 Lahti
 Tuoppi Kiveriönkatu 15, 15140 Lahti
 Helppo Nakki Hämeenkatu 9, 15110 Lahti
 City-Pool Aleksanterinkatu 25, 15140 Lahti
 Päätybaari Okeroistentie 49, 15800 Lahti
 GOS Ritaniemenkatu 11, 15240 Lahti
 Biljard Stars Ritaniemenkatu 11, 15240 Lahti
 GOS 2 Ritaniemenkatu 11, 15240 Lahti

Pelit pelataan seuraavasti: 

1. kierros -> 8-palloa (kotijoukkue aloittaa)
2. kierros -> 9-palloa (vierasjoukkue aloittaa)
3. kierros -> 10-palloa (kotijoukkue aloittaa)
4. kierros -> 8-palloa (vierasjoukkue aloittaa) 

8-pallo yhteen voittoon.
9- ja 10-pallo kahteen voittoon.

Tasapelin tullessa pelataan 8-palloa kahteen voittoon. Joukkue valitsee tähän keskuudestaan pelaajan.

Otteluiden tulokset ilmoitetaan näiden sivujen kautta myöhemmin julkaistavalla lomakkeella.

Cupin otteluohjelma löytyy täältä.